Termos kaikille!

  Nyt riitti tämän eukon läskiensä kattelu, siis minulle itelleni ainakin, varmasti ne jotakin muutakin voipi häiritä , mutta muista viis. Olen siis alle 30 vuotias, lapsiakin on muutama kipale,mies ( lasten isä) myös löytyy,koira ja 2 kattia . Paheitani ovat karkit, suolasiet piirakat, pitsat , kebabit, pullat ja leivokset...nam namnam.....

  Olin jo lapsena hieman pullukka, ala-asteella siitä ihan minua kiusasivat muutamat henkilöt koulussa. Kerran sitten vaan päätin , että nyt en enään kuuntele tuota vihjailua läskeistäni , nyt riittää, ja aloitin hurjan kuntoilun , jumppasin pari tuntia päivässä ja kävin lenkillä koiran kanssa, ja söin terveellisesti, ihan omatoimisesti siis laihdutin, olin silloin 5:llä( eli noin 11v) luokalla. Painoin laihdutuksen alussa noin72-73, laihdutuksen aikana en käynyt muistaakseni kertaakaan vaa'alla, en uskaltanut, jos paino ei olisi ollutkaan tippunut. No sitten menin vaa'alle kun laihdutusta oli noin kuukausi takana ja piru vie , vaaka näytti 62-63kg. Huh se oli upea tunne! Olen siis pitkä 172cm, tuolloin kyllä varmasti jotain 168cm, jos oikein muistan. Sitten lopetin laihduttamisen, koska alkoi pelottamaan ettei vaan mene liiallisuuksiin, kun oli niin kova tahti.

  Siitä sitten laihduin muutamia kiloja , painoin joskus 16-vuotiaana noin 59kg ja en ollut silloinkaan itseeni tyytyväinen , vaikka näin jälkikäteen olin kyllä ihan hoikka. Sitten aloin seurustelemaan ja paino nousi taas johonkin 63kiloon ja sitten kun menin 19-vuotiaana töihin mäkkäriin (mc donalds) paino kipusi vuodessa 68 kiloon ja siinä pysyi , kunnes aloin sitten odottamaan esikoista. Eikoisen sain 21-vuotiaana, synnytyksen jälkeen painoin 77 kiloa, josta painoi alkoi nousemaan hurjaa vauhtia ylöspäin ja yhtäkkiä ( esikoisen ollessa noin 1 v)painoinkin sitten 93 kiloa ( syksy 2002). Siitä sitten laihdutin painareiden(painonvartijat) avulla 83 kiloon, josta paino alkoi taas sitten lipsumisten takia nousta , painoinkin sitten 89kg (2002 vuoden lopussa)  kun aloin odottamaan toista lastamme (esikoinen oli silloin 1v3kk), synnytyksen jälkeen( 2003 syyskuu)  painoin 81kg  (raskaus vei kiloja?!?) voin kyllä erittäin huonosti lähes koko tuon raskausajan, ettei ole ihmekkään että olin kevyempi sitten synnytyksen jälkeen.Siitä sitten aloin jälleen laihduttamaan vauvan ollessa noin 4 kuukautta , jälleen painareiden pisteillä ja paino tippuikin ( vauvan ollessa alle 1v , v2004 keväällä )73 kiloon, mutta jälleen paino alkoi nousta pikku hiljaa ja olin sitten noin 80 kilonen pitkän aikaa, kunnes aloin odottamaan jälleen, tällä kertaa kaksosia, paino nousi tietenkin huimaa vauhtia koko raskausajan ja aivan loppuraskaudessa painoin hurjat 105 kiloa, jos oikein muistan. Synnytyksen jälkeen paino kyllä tippui, mutta ruokahalu oli niin kova, että söin vaikka mitä ja paljon, ja nyt ollaan tässä tilanteessa, 100 kiloa lähestyy uhkaavasti.

  Nyt painan siis huimat 95 kiloa, yök!!!!! Ja tarkoitus olisi saada pois 30 kiloa, onnistuneekohan tuo ikinä, epäilen suuresti.. Mutta taistella aion kyllä vastaan.Kyllä olisi upeata painaa 65 kiloa, ai että! Laihdutuksessa apuna painonvartijoiden pisteet  ja kalorilaskuri  myös ja sellaista maalaisjärki (jos sitä nyt tuolla pääkopassa onkaan..) . Ensimmäinen etappi voisi olla 90 kiloa. Ja ajaksi voisin ottaa kuukauden tuon saamiseksi pois. Eli 24.7.2007  ensimmäinen etappi. Taistelu läskejäni vastaan julistetaan alkaneeksi !! Tänne kirjailen varmaankin lähes joka päivä painon (tyhmää käydä vaa'alla näin usein, tiedän) "vaaka-addiktioitunut" kun olen.. Syömisiäni en välttämättä muista kirjailla aivan tarkasti, mutta kirjoittelen niin kuin "lahopäänä" muistan.

 Nyt tulee varmaankin ihmetystä....mutta nyt meinaan kokeilla sellaista "dieettiä",että  syön puuroja , joissa hedelmäsosetta mukana ja tilkka maitoa, viikon-kahden ajan, kasviksia myös voi syödä, varsinkin kaurapuuro on todella hyvää kun siinä on hedelmäsosetta, kylmänä varsinkin todella maukasta. Makeutusainetta käytän makeutta tuomaan.

  Katotaan miten tässä käy!

  Kommentoikaa vapaasti!!Ja ennenkaikkea, potkikaa persuksille ja lujaa !

  Termos!