Perjantaita!

  Paino tänään 87,7kg, eli eilisestä lähti sitten ne -1,4 kiloa turvotusta. Uskon, että tuo vihreä tee  on tämän "takana".Koittakaapas muutkin! =)

  Eiliset syömiset kirjasinkin jo eilen illalla tänne.

  Hiivatulehdus pirulainen tupsahti sitten, mietin, että voiko hiivatulehdus nostaa painoa, tietääkö kukaan? Sen tiedän, että ainakin ulkoisesti tulee turvotusta alavatsaan( ainakin minun vatsani on kuin pallo, tällä hetkellä..) , mutta voiko se vaikuttaa painoon, sinänsä sillä ei ole mitään väliä, mutta mietinpä vain.

  Eilen kävimme, äitini äidillä kylässä eli mummollani, ja tuli sitten puhetta kaksosten painosta. Kerroin, että toinen kaksosista on melkein kaksi kiloa painavampi (kävimme neuvolassa pari päivää sitten..) . No , mummini sitten tokaisi, että taitaa olla tullut äitiinsä (eli minuun). No, hän möläyttää milloin mitäkin. Ja tuostahan minä vain sain potkua tähän laihdutukseeni. ;)

  Kävin isompien muksujen kanssa eilen kaupoissa ja mäkissä, en juonut kuin veden siellä ( ! ).  Kun lapset olivat syöneet ja menimme autolle , minä vetäsin siinä sitten yhden nutrilett karamell-patukan,  pitävät muuten todella hyvin nälkää poissa, minulla ainakin siis toimii. =)

  Eipä tässä muuta kuin , että hyvää viikonloppua  (meneepäs viikot nopeasti !! ) kaikille!

  Moi !!